+380673870816 +380673870816

На Рівненщині вчилися відбивати повітряні удари противника

На Рівненщині відбулися батальйонні тактичні навчання протиповітряної оборони командування «Захід». Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Протягом двох днів військовослужбовці вправлялися захищати важливі державні об’єкти. Особливу увагу під час навчань було приділено практичній підготовці військовослужбовців за сигналами приведення у вищі ступені бойової готовності, роботи колективів в умовах швидкої зміни обстановки.

За легендою навчань, бійці діяли за умови ймовірного повітряного удару противника. А це означає прийняття швидких та ефективних рішень щодо оборони об’єктів інфраструктури, їх захисту від ворожих диверсійно-розвідувальних груп, а також проведення заходів з надання медичної допомоги пораненим, відновлення знищеної військової техніки.

Як зазначив керівник навчання, заступник командира окремої радіотехнічної бригади полковник Андрій Ніколенко, командир окремого радіотехнічного батальйону та його підлеглі довели, що спроможні виконувати завдання будь-якої складності.

Позитивним елементом їх професійного зростання стало виконання завдань на території Донецької та Луганської областей, де до виконання завдань АТО залучались близько 95 % особового складу. Більшість із них відзначені орденами та медалями за сумлінну службу, - наголосив полковник.

Схожі статті