+380673870816 +380673870816

На Рівненщині в училищі ДСО розпочався фінальний етап конкурсу "Кращий за професією"

У Рівненському вищому професійному училищі Департаменту Державної служби охорони розпочався фінальний етап Всеукраїнського конкурсу "Кращий за професією 2012".

Починаючи із 1996 року на базі Рівненського вищого професійного училища Департаменту державної служби охорони щороку у вересні відбуваються фінальні змагання конкурсу "Кращий за професією". За таке почесне звання нині приїхали позмагатися наряди спеціальних груп затримання з усієї України.

Олександр Токар, начальник Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України:

- Програма доволі насичена. Вільної хвилини в них за ці чотири дні практично не буде. Адже буде дуже багато видів змагань. До нас приїхало майже 30 команд з усієї України. Я думаю, що ми можемо забезпечити і забезпечимо якнайвищий рівень проведення цих змагань.

Представник Хмельниччини пан Віктор у змаганнях бере участь ще від самого їх заснування. Він розповів, що з роками конкурс "Кращий за професією" зазнав чималих змін, насамперед якісних.

Віктор Войтишин, представник Управління ДСО УМВС України в Хмельницькій області:

- Особовий склад, що ми готуємо і представляємо тут, то з кожним роком в них виходить все краще і краще. Коли ми сюди приїжджаємо, то відчуваємо дух цих змагань, їх рівень. Кожен наш працівник бореться, намагається показати найкращий результат, бо це справді є всеукраїнський рівень. 

В перший день змагань, після урочистого відкриття конкурсу, учасники складали іспит з теоретичного рівня знань зі службової підготовки нарядів спеціальних груп затримання та бігали крос. Попереду на них чекає ще цілий тиждень, насичений різноманітними заходами та вправами, які у своїй сукупності визначать кращого працівника державної служби охорони.

Схожі статті