+380673870816 +380673870816

На Рівненщині в результаті лобового зіткнення загинуло четверо людей

7 вересня близько між селами Корчів’я та Іваничі Костопільського району сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала відразу чотири життя. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

32-річний Микола, проживавший у селі Головин Костопільського району керуючи автомобілем "RENAULT 25" рухався зі сторони села Корчів’я в напрямку Іваничів Костопільського району. За попередніми даними водій іномарки виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем "OPEL COMBO". За кермом останнього знаходився житель села Ставок Костопільського району 44-річний Анатолій, який рухався прямо у зустрічному напрямку.

В результаті лобового зіткнення автомобілі перетворилися у купу брухту. Наслідки цієї автопригоди дуже трагічні. Водії автомобілів "RENAULT 25" та "OPEL COMBO" загинули на місці пригоди. Крім цього, у дорожньо-транспортній пригоді загинуло ще двоє пасажирів, які на момент ДТП знаходилися у салонах автомобілів: 20-річний Андрій, пасажир автомобіля "RENAULT 25" та 43-річна Ольга, пасажирка "OPEL COMBO". За даним фактом порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Схожі статті