+380673870816 +380673870816

На Рівненщині у ДТП на смерть розбилися четверо житомирян, серед яких 2-річна дитина (ВІДЕО)

Близько 12 години до чергового по Управлінню ДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Підлужжя Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Водій автомобіля «Daewoo Lanos», 66-річний житель міста Житомир, рухався зі сторони міста Рівне в напрямку Львова.  Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

- За попередніми даними, водій автомобіля «Daewoo Lanos» з невідомих причин здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302», - повідомив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Петро Харчук.  

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Daewoo Lanos» та три пасажири легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Серед загиблих – дворічна дитина. Всі загиблі були жителями міста Житомир.

Крім цього, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «ГАЗ», житель Дубенського району, з якими був госпіталізований до Дубенської міської лікарні. Відомості за даним фактом  внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження.  На даний час проводяться першопочаткові слідчі дії по встановленню всіх обставин даної дорожньо-транспортної пригоди. 

Схожі статті