+380673870816 +380673870816

На Рівненщині трагічна загибель чоловіка (ВІДЕО)

У Сарнах горів одноповерховий житловий будинок. Сильне задимлення та вогонь із квартири спершу помітили сусіди, господар осередку займання у той час спав. Рятувальники, які прибули на місце надзвичайної ситуації  вимушені були працювати оперативно, адже люди розповіли – в середині найвірогідніше власник. 

- За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 рятувальників на 2 пожежних автоцистернах.

Після локалізації займання бійці служби порятунку увійшли  в палаючу оселю. В одній із кімнат на залишках догораючого ліжка лежав чоловік. Мертвий. Він загинув уві сні. Госопдарю було 48 років. Останнім часом ніде не працював. 

- Вогнем пошкоджено стіни та перекриття житлового будинку на площі біля 15 м. кв. та речі домашнього вжитку. Більшу половину будинку вогнеборцям вдалося врятувати. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини даної пожежі.

У зв’язку з похолоданнями та частим використанням обігрівальних приладів, кількість непередбачуваних та небезпечних історій вдома може суттєво побільшати, кажуть рятувальники. Люди не рідко свідомо нехтують правилами  пожежної безпеки, використовують несправні прилади або не за призначенням, як наслідок  - замикання, іскра та пожежа.

[[YT][1]]

Схожі статті