+380673870816 +380673870816

На Рівненщині створили регіональне відділення Секретаріату Уповноваженого у справах європейського суду з прав людини

На Рівненщині створили регіональне відділення Секретаріату Уповноваженого у справах європейського суду з прав людини. Воно діятиме при Головному територіальному управлінні юстиції в Рівненській області.

До складу регіонального відділення увійшли представники юстиції, поліції, прокуратури, судів, Пенсійного фонду та Рівненської ОДА.

—  Його основним завданням є виконання доручень Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини та його Секретаріату щодо збору і вивчення фактів та доказів у конкретних справах, які стосуються порушених Україною положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, — розповідає представник Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини у Рівненській області Наталія Яцюк. —  Ці доручення повинні виконуватися максимально швидко. Тож якщо виникатимуть, наприклад, якісь проблеми із витребуванням інформації чи то з суду, чи то пенсійного фонду, чи архіву, ми будемо піднімати ці питання на засіданні відділення і допомагати їх якнайшвидшому вирішенню.

Про це повідомиои в ГТУЮ у Рівненській області.

Схожі статті