+380673870816 +380673870816

На Рівненщині під час пожежі в приватному будинку загинув 41-річний господар

На пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №12 міста Дубровиця від стривожених мешканців надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий підрозділ МНС. Прибувши на місце виклику вогнеборці за лічені хвилини ліквідували загорання в одній із кімнат оселі. Ще за мить рятувальники виявили без ознак життя тіло 41-річного господаря Сергія.

Відновлюючи передумови трагедії вдалося з’ясувати, що першими помітили стовбур диму, що вирував з вікна будинку сусіди. Люди намагалися самотужки загасити пожежу, проте через сильне задимлення не змогли увійти до помешкання, тоді і звернулися по допомогу за номером 101. Працівники МНС виявили погорільця поблизу вхідних дверей, очевидно Сергій прокинувшись від задушливого чадного диму намагався вибратися з оселі, проте йому не вистачило кількох кроків. Вогнем було знищено 0,6 м2 стіни та 4 м2 підлоги.

Як згодом розповіли працівникам МНС сусіди загиблого, чоловік зловживав спиртним та часто приймав у себе друзів по чарці. Навіть під час огляду місця пожежі рятувальники побачили кілька пляшок з-під спиртних напоїв. Наразі причину пожежі та загибелі встановлюють.

Схожі статті