+380673870816 +380673870816

На Рівненщині нагородять талановитих молодих письменників

До Дня української писемності та мови нагородять юних письменників. Талановитим поетам, прозаїкам та публіцистам вручать відзнаки за результатами щорічного обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне». Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

Захід відбудеться в обласній науковій бібліотеці 9 листопада о 12 годині. Цього дня переможці конкурсу спільно із просвітянами напишуть Диктант національної єдності, котрий розпочнеться об 11.30 в обласній бібліотеці. Потому о 13 годині в обласному центрі відбудеться покладання квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку та Уласові Самчуку.

[[textbanner]]

А на 14 годину заплановане відкриття виставки вишитих портретів «Достойники Рівненщини в українському державотворенні» в обласному краєзнавчому музеї. Її експозиція складатиметься з 25 портретів достойників українського державотворення, які проживали й діяли в різні історичні періоди в Рівненській області. Виставка приурочена до 25-ї річниці незалежності України.

Також до Дня української писемності та мови на Рівненщині функціонуватимуть книжкові виставки: «Джерело національної духовності», «Мудрості людської глибини», «І сонцем слово засіяє», «Шануй прекрасне, рідне слово народу славного мого».

Схожі статті