+380673870816 +380673870816

На Рівненщині маленький хлопчик відрубав частину пальця молодшій сестрі (ВІДЕО)

Поки батьки були зайняті  своїми справами, маленький хлопчик відрубав частину пальця молодшій сестрі. Дитину у шоковому стані відвезли до лікарні. Інцидентом зайнялися і в міліції. За фактом відкрили  кримінальне провадження: злісне невиконання батьківських обов’язків. Якщо винну батька чи матері доведуть, вони як мінімум можуть отримати обмеження волі, у гіршому випадку  - позбавлення від 2 до 5 років. Втім, найгірше зараз 2-річній дівчинці, у неї ампутована частина пальця. 

До районної лікарні міста Сарни каретою швидкої допомоги привезли дворічну дитину. У неї була скалічена рука. Старший брат ненароком вдарив її сокирою. Лікарі діагностували травматичну ампутацією третини пальця лівої кисті, відкритого перелому другого пальця правої кисті та пошкодженням інших пальців обох рук.

Напередодні прикрого випадку, діти лишилися вдома самі. Батьки дівчинки займалися хатніми справами, а інші четверо дітлахів бавилися на подвір’ї. У руках хлопчика опинилася залишена на видноті сокира, якою той вирішив погратися. Через кілька хвилин батьки почули несамовитий крик малечі. За фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. 

Схожі статті