+380673870816 +380673870816

На Рівненщині дітям розповіли як поводитись з вибухонебезпечними предметами

Діти, які відпочивають в позашкільному закладі «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Корчагінець», отримали унікальну можливість дізнатись чимало цікавого про вибухонебезпечні предмети. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

Велику зацікавленість не тільки у хлопців, але й у дівчат викликала демонстрація макету ручної гранати РГП під час бесіди, яку проводили фахівці «Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи» Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До роботи було залучено спеціаліста Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області.

[[textbanner]]

Усього проведено три групові заходи: дві бесіди на тему «Профілактика тютюнопаління» та «Безпека життєдіяльності і поводження з вибухонебезпечними предметами» й ігротеку «Популяризація здорового способу життя», участь в яких взяли 68 осіб.

– Дітям надано інформацію про наслідки тютюнопаління та поводження на воді, в лісі та з вибухонебезпечними предметами. Надано шість індивідуальних консультацій щодо впливу нікотину на органи людини, особливо в підлітковому віці. Розповсюджено буклети щодо профілактики тютюнопаління та алкоголізму «Здоров’я і куріння», «Правда про алкоголь», – розповів директор Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ананій Бучак.

Схожі статті