+380673870816 +380673870816

На Рівненщині чоловіки обікрали млин

Житель одного із сіл Радивилівського району та його спільник із Закарпатської області обікрали млин в селі Острів, завдавши збитків на суму майже п’ять тисяч гривень. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Рівненській області.

До чергової частини Радивилівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з сільського млина електродвигуна, потужністю 15 кВт. Прибувши на виклик, слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисники потрапили усередину, зірвавши навісний замок на вхідних дверях.

За отриманою оперативною інформацією працівники карного розшуку протягом доби викрили осіб, причетних до крадіжки. Один із них уже раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 22-річний мешканець району, а другий — 28-річний приятель із Сваляви Закарпатської області.

[[textbanner]]

Чоловіки для здійснення своїх злодіянь винаймали будинок. Там правоохоронці і виявили незаперечний доказ їхньої вини - металеві деталі розібраного двигуна. Частину з них молодики продали, а решту – не встигли. Для дачі показів міліціонери запросили їх до райвідділу міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Схожі статті