+380673870816 +380673870816

На полі лісівники затримали рівнянина зі зброєю

На полі біля села Зоря затримали чоловіка зі зброєю. Лісівники вважають, що він займався браконьєрством, сам затриманий  заперечує, мовляв хотів лише випробувати новий карабін, адже нещодавно його придбав. 

Чоловіка з карабіном затримали вночі  на території мисливських угідь, поблизу села Зоря. Лісівники запідозрили, що чоловік хотів вполювати кабана без належного дозволу. Та й ще із забороненим знаряддям – карабіном із приладом нічного бачення та глушником. 

За орієнтовними розцінками лише прилад нічного бачення потягне на 20 тисяч гривень, плюс сам карабін, в залежності від виробника, від 2 тисяч і глушник може становити  до кількох тисяч гривень. Чоловік, якого затримали на полі, рівнянин. Він не бажає показувати своє обличчя, але запевняє, що вийшов на нічне поле не заради полювання, а хотів лише випробувати свою нову зброю. Та в цю  версію лісівники не повірили і зобов’язали сплатити штраф згідно кодексу про адмінпорушення. 

Мисливський карабін вже невдовзі повернуть власнику, адже він зареєстрований. До речі, володар зброї невдовзі планує передати пристрій нічного бачення на Схід  бійцям батальйону «Горинь».  

Схожі статті