+380673870816 +380673870816

На Львівщині у масштабній ДТП загинула одна людина та двоє травмувалося

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Угерсько у Стрийському районі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 35-річний львів’янин, керуючи автомобілем "BMW 523I", скоїв зіткнення з автомобілем "Toyota Raw 4", за кермом якого перебував 39-річний житель міста Дрогобич, з автомобілями «ВАЗ-2105» під керуванням 58-річного стриянина та з автомобілем «Сhevrolet», яким керував 47-річний чоловік – також мешканець міста Стрий.

[[textbanner]]

Внаслідок ДТП, водій автомобіля «BMW» від отриманих травм помер в лікарні під час надання йому медичної допомоги. З травмами різного ступеню важкості до Стрийської районної лікарні госпіталізовано водія автомобіля "Toyota Raw 4" та його 38-річну дружину, яка перебувала в салоні іномарки.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Схожі статті