+380673870816 +380673870816

На Львівщині розлючена жінка поранила ножем сусіда

47-річна жінка мала наміри лише приготувати обід, але за іронією долі не змогла розминутись в дверях із своїм сусідом і вдарила його кухонним ножем. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Львівській області.

Готуючи на кухні, жінка почула лайку сусідів. Одразу зрозуміла причину виникнення конфліктної ситуації. Сусід неодноразово зачиняв свого батька в кімнаті, у такий спосіб наказуючи його за зловживання алкоголем. Намагаючись визволитись з домашнього арешту, чоловік починав грюкати в двері. Крім жінки на кухні перебували, ще двоє мешканців комунальної квартири.

Приготувавши обід, жінка вирішила віднести їжу до себе в кімнату. В одну руку жінка взяла сковорідку в іншу каструлю. Коли з дверей навпроти раптово вибіг чоловік, якому вдалося вирватись із домашнього "ув’язнення ", від несподіванки жінка не втримала гарячу каструлю та сковорідку. Вмить інтер’єр кухні вкрився кулінарними шедеврами.

Розлючена господиня зажадала відповідей та вибачень на свою адресу. Чолов’яга з одної халепи вскочив у другу, перебуваючи не в гуморі відмовився просити пробачення. Не тямлячи себе від злості жінка розібралася по-своєму, вдаривши чоловіка кухонним ножем по руці.

У зв’язку із вчиненням кримінального правопорушення відносно жінки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 КК України.

Схожі статті