+380673870816 +380673870816

На Хмельниччині пенсіонерка вбила свого чоловіка, нанісши йому більше 50 ударів сковорідкою

До Дунаєвецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків райцентру виявлено тіло 79-річного пенсіонера. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що чоловік помер насильницькою смертю, а через кілька годин затримали і винуватицю його загибелі. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Хмельницькій області.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні господар будинку хотів зайти в кімнату своєї 66-річної дружини, але двері виявились зачиненими, а жінка не відповідала. Розхвилювавшись, дідусь вирішив залізти в кімнату через вікно.

Та господиню, яка перебувала в дещо неадекватному стані, поява чоловіка обурила. Між подружжям виникла суперечка, в ході якої жінка схопила сковорідку і почала нею безжально бити старенького по голові. Нанесла більше 50 ударів, аж ручка в знаряддя вбивства відлетіла. Беззахисний пенсіонер від отриманих травм помер на місці. А жінка після скоєного заховалася у шафу, де просиділа до обіду наступного дня.

[[textbanner]]

Тоді до стареньких прийшла їхня донька. Будинок виявився зачиненим, батьки на телефонні дзвінки не відповідали. Відчувши хвилювання, жінка зателефонувала до свого зятя та попросила приїхати. Молодий чоловік заліз до хати через вікно та виявив мертвого дідуся. А в той час, коли донька із зятем намагалися пробратися до будинку, підозрювана тихцем відчинила двері та втекла із дому. Через кілька годин дільничні інспектори міліції затримали її у місті.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрювана перебуває під вартою, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення її осудності.

Схожі статті