+380673870816 +380673870816

На Дубенщині військові дорожники відкрили меморіальну дошку колишньому командиру

На Дубенщини, з нагоди святкування річниці створення військової частини, відбулось відкриття пам’ятної дошки колишньому командиру центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ.

В заході взяли участь близько сотні військовослужбовців, ветерани військової частини, представники влади району. Право відкрити меморіальну дошку із зображенням командира, який був справжнім батьком для підлеглих, доручили кращим військовослужбовцям-дорожникам.

Священик місцевого гарнізону Отець Богдан Тимощук прочитав молитву та провів освячення. Усі бажаючі поклали вінки та квіти.

[[textbanner]]  

Як зазначив командир військової частини полковник Олег Безруков, рішення про увіковічення пам’яті полковника Івана Васильєва, який за 15 років командування зробив вагомий внесок у справу захисту Вітчизни та підвищення авторитету ЗСУ в регіоні, було прийнято на загальних зборах за добровільні внески колективу.

За час збройного протистояння на сході України 153 воїни-дорожники стали учасниками АТО, майже п’ятдесят з яких відзначено за проявлений героїзм. Під час розмінування територій та наведення мостів на Донбасі 7 військовослужбовців отримали поранення. За матеріалами Віктора Шубця (регіональний медіа-центр Міноборони).

Схожі статті