+380673870816 +380673870816

Молодика-рецидивіста з Рівненського району оперативники затримали за «гарячими» слідами

Будучи підозрюваним у скоєнні ряду крадіжок та використанні підроблених документів, молодик з насиченим кримінальним минулим, скоїв черговий злочин. Тепер йому «світить» шість років ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.
 
Повідомлення про крадіжку із підсобного приміщення господарства 55-річного жителя села Глинки Рівненського району надійшло до поліції 17 січня близько опівдня. Невідомий, шляхом пошкодження навісного замка, проник до приміщення і викрав бетономішалку та насос.
 
Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції, оглянувши місце злочину, виявили сліди взуття, за якими вдалося встановити зловмисника. Тому поліцейські одразу навідалися до 23-річного місцевого жителя, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Під час спілкування з поліцейськими молодик зізнався у скоєному та повідомив, що крадені речі продав у Костопільському районі. Там їх і вилучили поліцейські.

[[textbanner]]
 
З’ясувалося, що мешканець села Глинки став на злочинну стежку ще у 16 років. Тоді за скоєння крадіжок його позбавили волі. Однак, звільнившись, взявся за старе. Встановлено, що у Рівному молодик викрав спочатку дитячий велосипед, а через деякий час, скориставшись неуважністю своєї знайомої в обласному центрі, поцупив її мобільний телефон та ноутбук.
 
Крім того, злодій викрав мобільний телефон у зведеного брата, що мешкає у цьому ж селі. Його молодик здав у ломбард за підробленим документом, вклеївши своє фото у чужий паспорт, яким і скористався у ломбарді ще шість разів. Тепер за усі протиправні діяння молодику загрожує до шести років за
ґратами.

Схожі статті