+380673870816 +380673870816

Мистецький проект «За мить до весни» об’єднує творчу еліту Рівного (ВІДЕО)

Креативні та творчі. Мистецький проект «За мить до весни» вже вдруге збирає у дружньому колі поетів, письменників, краєзнавців, істориків, фотографів та інших митців нашого міста. Основна ідея заходу - популяризувати та об’єднати творчу еліту Рівного.

Креативні, творчі та неповторні. Саме таких особистостей обєднав мистецький проект «За мить до весни». Це відомий рівненський лірник - Андрій Ляшук, а це Ірина  Одерако - письменниця.

Таких особливих та неординарних митців у цій залі чимало.  Музиканти, поети, фотографи, краєзнавці, історики, художники. І це далеко не увесь перелік відомих людей нашого краю, яких об’єднав проект Галини Швидків «За мить до весни».

Галина Швидків, заслужений працівник культури України, доцент РДГУ:

- Цей проект вже відбувається вдруге, за моєї ініціативи, як бесіда-зустріч кращих митців Рівного, людей, які вносять свою вагому лепту в скарбницю мистецького життя Рівненщини. І дуже приємно, що є така Аграрна партія, яка підтримує мистецтво, яка розуміє, що культура в країні це барометр її успіху та позитивного розвитку.

І справді, крізь призму митців, світогляд, сприйняття та й, зокрема, світ стає по-особливому новим.  Тому у формуванні життя, традицій та культури кожного народу творчі майстри залишають чималий слід.

Віталій Фурманець, голова Рівненської міської партійної організації Аграрної партії України:

- Аграрна партія України, особливо тут, на місці, її осередок не стоїть осторонь тих культурних подій, які відбуваються у нашому місті, і не тільки культурних, а й спортивних, освітніх. Ми не стоїмо осторонь до тих програм, які проводять у нашому місті. Тому що тільки культурна нація, на сьогоднішній день, є рушійною силою і побудувати таку державу, яку б ми хотіли бачити.

Підтримувати, як місцевих креативних особистостей, так і розвивати їх культуру та доносити її в маси готові і в Аграрній партії. Наразі, вони цілеспрямовано працюють над цим питанням.

Юрій Супрунюк, голова Рівненської обласної партійної організації Аграрної партії України:

- В Аграрної партії створено багато дорадчих рад і одна із них, яку ми досліджуємо, вагоме місце займає культура та мистецтво і популяризація таких речей. Тому, це на професійному рівні туди входять багато письменників, митців зі світовим ім’ям і популяризація всього доброго. Це, я вважаю, що це стратегічний план і важливий для  Аграрної партії для розвитку країни.

Схожі статті