+380673870816 +380673870816

Міліція знайшла чоловіка, який вчинив стрілянину минулої п’ятниці у Рівному (ВІДЕО)

В міліції заявили, що вже відомо, хто  вчинив стрілянину  у Рівному минулого тижня. Цей чоловік сам прийшов до правоохоронців та розповів про усе, що сталося.  

У п’ятницю зранку чимало жителів вулиць Млинівська та Льонокомбінатівська стали свідками так званих дорослих розбірок. Чоловік під’їхав на авто, вистрелив у людину, побив автомобіль, а далі переїхав в інший мікрорайон та повторив той самий сценарій. На місця подій прибули медики та слідчо-оперативні групи. Згодом,  з’ясується, що отримані травми не загрожують життю: стрілок використовував пневматичну зброю. 

У міліції кілька днів потому заявили, стрілок  уже встановлений. Це 31-річний житель Рівного. Інкримінована стаття – 115, а це посягання на життя двох і більше людей. Чоловік, за словами керівництва рівненської міліції, сам прийшов до відділку. І розповів, за що саме застосував до двох чоловіків пневматичну зброю та пошкодив їхні транспорті засоби. Рівнянин вже з адвокатом.

Юрист тепер вимагатиме, аби статтю, інкриміновану його підопічному, перекваліфікували із замаху на вбивство, на нанесення тілесних ушкоджень. Адже вбити людей  із пневмату його клієнт не міг, - каже адвокат. Ступінь важкості отриманих травм має визначити експертиза. 

Схожі статті