+380673870816 +380673870816

Майже усі вищі навчальні заклади Рівненщини відновили свою роботу

Майже усі вищі навчальні заклади Рівненщини відновили свою роботу. Тридцять із тридцяти п'яти розпочали навчання, решта — розпочнуть навчальний процес вже завтра. 

Відтак, ще один день не відвідуватимуть лекції студенти приватного навчального закладу Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С.Дем’янчука, Рівненського державного базового медичного коледжу, Костопільської філії Рівненського державного базового медичного коледжу, Рівненського державного аграрного коледжу та Рівненського коледжу економіки та бізнесу. 

У Національному університеті "Острозька академія" рішенням Координаційної ради Братства спудеїв та Академічного Братства від 20 лютого ухвалено вільне відвідування пар студентами університету. 

Серед професійно — технічних навчальних закладів області, яких в області налічується 19, у понеділок відновив навчання Рівненський центр професійно — технічної освіти сервісу та дизайну. 25 лютого, у вівторок, запрацюють ще чотири ПТНЗ — Квасилівський та Рівненський професійні ліцеї, ВПУ №1 та Рівненське ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі. А в інших 14 ПТНЗ області навчальний процес і не припинявся.

Що стосується дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Рівненщини, то в них зупинки навчання не було. Про це "РВ" повідомила Людмила Деркач, прес-секретар управління освіти і науки.

Джерело:www.rivnepost.rv.ua 

Схожі статті