+380673870816 +380673870816

Лісівники Рівненщини підсумували здобутки за півроку

Так, найкращі результати у цій галузі продемонстрував Висоцький лісгосп, що у Дубровицькому районі. Серед його досягнень – високі показники у створенні нових та збереження діючих насаджень, ефективна боротьба з лісовими пожежами і порушеннями, а також значні обсяги виробництва та реалізації власної продукції. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

Ефективною упродовж І півріччя цього року була також робота трудових колективів Дубенського, Костопільського та Сарненського лісгоспів. Про це йшлося під час підсумкової колегії обласного управління лісового та мисливського господарства.

Загалом цьогоріч лісова галузь Рівненщини підтвердила стабільну тенденцію розвитку, а також зробила відчутний внесок в економіку краю. Так, завдяки високим результатам роботи лісгоспів, обласну казну вдалося поповнити додатковими 34 мільйонами гривень, а це на 4,7 мільйонів більше, аніж на цю дату торік.

Тим часом середня заробітна плата лісівників зросла на 9 відсотків, і нині складає 3 629 гривень. Також лісгоспи Рівненщини перерахували єдиного соціального внеску на суму понад 32 мільйони гривень.

Схожі статті