+380673870816 +380673870816

Ключі від нових квартир отримала 21 сім’я прикордонників Рівненщини (ВІДЕО)

Прикордонники Рівненщини отримали ключі від новеньких квартир. Загалом  21 працівник відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького прикордонного загону отримали квартири в новозбудованому будинку. 5 з них є учасниками бойовий дій. 

Олександр та Надія Касімови служать за контрактом у прикордонній службі вже 10 років. Також обоє є учасниками бойових дій. Виховують сина та чекають на поповнення в родині. Нині ж вони отримали ключі від двокімнатної квартири в новобудові.

Надія Касімова, військовослужбовець Державної прикордонної служби України:

- Ми вже навіть не мріяли, що отримаємо житло. Адже так багато людей, що потребують житла. А ще й двокімнатну квартиру. Дуже задоволені. Головне, що є де спати, є де речі зберігати. 

Загалом у будинку  ключі від нових квартир отримала 21 сім’я прикордонників краю. Будинок був зведений за кошти Державної прикордонної служби України. За словами першого заступника очільника відомства Василя Серватюка, цьогоріч фінансування будівництва житла для прикордонників значно зросло. 

Василь Серватюк, перший заступник голови Державної прикордонної служби України:

- 21 квартира. З них 5 - це учасники бойових дій та учасники АТО. Символічно, що сьогодні отримала ключі дружина нашого офіцера, який знаходиться зараз на Сході. Я думаю, він тепер набагато спокійніше почуває себе, коли знає, що сім’я забезпечена житлом, має соцпакет, а він із гідністю може захищати свою Батьківщину і виконувати завдання в зоні АТО.

До забезпечення прикордонників не лише житлом, але й необхідним соціальним пакетом долучилась і Рівненська обласна рада.

Володимир Ковальчук, голова Рівненської обласної ради:

- З боку обласної ради ми будемо робити все, аби наші прикордонники були забезпечені. Адже вони захисники нашої держави. Коли ми відновимо контроль над кордоном, то ми будемо мати цілісну і незалежну Україну.

Схожі статті