+380673870816 +380673870816

Громадська організація «Час Дій» роздала пенсіонерам понад 25 000 пакетів з насінням (ВІДЕО)

До весни готові. Громадська організація «Час Дій» безкоштовно забезпечила пенсіонерів посівним матеріалом овочів 5-ти різних видів. Волонтери громадської організації надали більше 25000 пакетів з насінням. 

Допомога із користю та смачним результатом. Громадська організація «Час Дій» забезпечила пенсіонерів нашого міста насінням овочів різних культур.

Ольга, волонтер ГО «Час Дій»:

- Роздаємо огірок, квасолю, червоний буряк, і моркву. Людей сьогодні прийшло десь 400 чоловік уже. Хто брав торі,  дуже вдячні, дякують, що дуже хороше насіння.

Впродовж трьох днів насіння отримали кілька тисяч людей похилого віку. За що вони і дякують. Адже, на ринку за такий самий продукт доведеться викласти чималеньку суму.

- Я за це вдячна, тому що я пенсіонерка і де трошки дешевше - це моє. На ринку по 5-7 гривень, якщо краще, то, можливо, і дорожче.

- Я минулий рік брала, посіяла, все добре було. Цього року, сваха каже, також насіння дають. Ну, нічого, вродило.

- Ми дуже раді, що така є акція і ми із задоволенням приходимо, я всім подружкам передзвонила, зараз прийдуть.

Організатори акції розповідають, щороку намагаються влаштовувати подібні заходи, адже розуміють, наскільки важлива для пенсіонерів кожна гривня.

Дар’я Горбатюк, представник ГО «Час-Дій»:

- ГО «Час Дій», в рамках проекту «Збережемо рідну землю», вже третій рік поспіль проводить роздачу безкоштовного насіння для пенсіонерів міста Рівне. У цьому році ми плануємо роздати близько 25 тисяч пакетиків насіння різних культур овочевих.

За підсумками акції насіння отримали близько 5 тисяч людей. А це означає, що цьогоріч кілька сотень тон овочів буде вирощено пенсіонерами Рівного.

Схожі статті