+380673870816 +380673870816

Десантник з Рівненщини отримав "Золотий хрест" від головнокомандувача

Фото з ФБ сторінки Рівненського обласного ТЦК та СП

Він народився на Рівненщині в селі Бересня. Жив собі, як і усі - звичайним життям.

Однак докорінно життя Віталія Тимошка змінило широкомасштабне вторгнення російської федерації на терени України. Він не зміг стояти осторонь та доєднався до лав тих, хто пішов боронити незалежність нашої держави.

Нині Захисник гордо носить маруновий берет та дає гідну відсіч ворогові у складі 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Чи зважав він на ризики для життя, коли під постійними обстрілами ворога успішно виконував багато логістичних завдань з доставки боєприпасів для артилерійських обслуг?! Певно, що ні! Адже завдяки його мужності та професійним діям, вантаж і боєприпаси завжди доставляється вчасно, що дозволяло і дозволяє підрозділам артилерії вчасно виконувати бойові завдання. Чим було порятовано не одне життя оборонців нашого миру...

За сумлінне виконання поставлених завдань, стійкість до викликів в бою, системність та наполегливість у вдосконаленні військової справи, відданість у справі захисту Української державності та народу України Віталій ТИМОШОК нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Золотим хрестом". Нагороду воїнові особисто вручив генерал-полковник Олександр Сирський.

Ми пишаємося своїми Героями!

Схожі статті