+380673870816 +380673870816

Чоловік напідпитку завдав 9 ударів ножем 23-річному жителю Рівненщини

У Колоденці чоловік мало не зарізав свого односельчанина. Нетверезий нападник завдав 9 ударів ножем у різні частини тіла. Потерпілий 23-річний Іван нині в реанімації. Підозрюваний затриманий. 

Усі події розгорнулися на території одного з місцевих готельно-розважальних комплексів. На 23-річного Івана напав знайомий чоловік. Зі слів потерпілого, той у ході суперечки почав безжалісно наносити удари ножем.

Після інциденту кривдник Івана зник. Згодом інші відпочиваючі викликали медиків, адже потерпілий стікав кров’ю. До лікарні він потрапив із 9 проникаючими ножовими пораненнями. 4 рази нападник вдарив хлопчину у грудну клітку, тричі - в руку, та два рази поцілив ножем в живіт.

Кривдника Івана затримали за кілька годин. Нині він дає покази слідчим. Зі слів потерпілого, напав на нього знайомий, який був напідпитку. Що розізлило 26-річного жителя Колоденки тепер з’ясовують правоохоронці.

Потерпілий знаходиться у важкому стані. Медики вважають, що у нього є всі шанси на життя. На Івана чекає довгий дороговартісний курс лікування та тривала реабілітація. Якщо ж вину 26-річного підозрюваного доведуть, йому загрожує до 8 років у в’язниці.

Схожі статті