+380673870816 +380673870816

Алла Черній планує налагодити співпрацю зі швейцарсько-українським проектом

Депутат Рівненської обласної ради Алла Черній отримала сертифікат про підвищення кваліфікації за дистанційним курсом навчання «Депутат місцевої ради: потреби громади-пріоритети-реалізація», що проходив на Спільноті практик місцевого розвитку udl.despro.org.ua. Про це повідомляє прес-служба Рівненеської обласної ради.

Он-лайн навчання було організовано швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, спільно з регіональними офісами реформ та обласними радами для депутатів місцевих рад Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Рівненської та Харківської областей.

- Електронний курс «Депутат місцевої ради: потреби громади – пріоритети - реалізація» розроблений з урахуванням потреб сьогодення та спрямований на підвищення кваліфікації депутатів, набуття ними професійних компетентностей як у сфері децентралізації та реформування місцевого самоврядування, так і у сфері застосування спеціального управлінського інструментарію, зокрема, з управління освітянськими проектами, що на цей час є дуже актуальним саме у контексті формування та реалізації відповідних стратегій та програм розвитку, - розповіла депутат Рівненської обласної ради, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній. - У подальшому на базі інституту планую налагодити співпрацю із проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Схожі статті