+380673870816 +380673870816

30 рівненських офіцерів отримали свідоцтво державного зразка та міжнародний сертифікат з курсу "Менеджмент безпеки бізнесу"

Вчитися ніколи не пізно. Це вкотре довели і військові Рівного.

Три з половиною місяці 30 офіцерів, які завершують службу або вже звільнені в запас, провели за партами Інституту післядипломної освіти «водного» університету. Нині ж «студенти в погонах» вже завершили навчання і урочисто отримали свідоцтво державного зразка та міжнародний сертифікат з курсу "Менеджмент безпеки бізнесу".

Сьогодні жінка в армії - не дивина. І хоча Світлана Шубович пов’язувати своє життя з військовою справою не планувала проте доля вирішила інакше. Нині вона працівник виховного відділу 13 армійського корпусу. І хоча за плечима жінки вже є дві вищі освіти проте пропустити можливість отримати ще одну вона аж ніяк не могла, тому і вирішила записатися на курс "Менеджмент безпеки бізнесу". 

Світлана Шубович, працівник відділу з виховної та соціально-психологічної роботи 13 армійського корпусу:

-Відвідували ці курси майже всі чоловіки, жінок було всього п’ятеро. Було дуже цікаво, дещо вибрала і для себе, дещо я, мабуть, може і не знала.

Протягом трьох з половиною місяців група вивчала право, економіку та спеціальні дисципліни. У підсумку - всі здали іспит на відмінно та урочисто отримали свідоцтво державного зразка та міжнародний сертифікат. Разом з офіцерами 13 армійського корпусу "гриз граніт науки" і їх керівник, полковник – Вадим Шаріпо.

Вадим Шаріпо, начальник відділу управління 13 армійського корпусу:

-Без відриву від виконання службових обов’язків виділявся спеціально час для військовослужбовців. Вони мали змогу займатися відповідно до курсу та програми та отримали актуальну спеціальність.

Отримані знання військовослужбовці мали змогу закріпити і на практиці

Олександр Гладкий, координатор Програм ОБСЄ в Україні:

-Було стажування в Державній службі охорони МВС у Рівненській області. Ми сподіваємося, що вони в цій сфері знайдуть подальшу роботу і очолять приватні або ж державні служби охорони безпеки.

Аби більше рівненських офіцерів, які завершують службу або вже звільнені в запас, змогли реалізувати свій потенціал у цивільних умовах в нашому місті уже вчетверте проводять курси перепідготовки військових. І вкотре - за кошти європейців.

Схожі статті