+380673870816 +380673870816

24 червня на Волині відбудуться Європейські Дні Добросусідства

На території Волинської області традиційно відзначатимуть Європейські Дні Добросусідства. Цього року перший етап міжнародних заходів відбудеться 24 червня у місцевості Кречів-Крилів Іваничівського району (Кордон–835), безпосередньо біля лінії українсько-польського державного кордону. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    В облдержадміністрації відбулась нарада щодо організації проведення міжнародного заходу в Іваничівському районі. Участь в її роботі взяли начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрій Ломага, голова Іваничівської райдержадміністрації Лідія Томашевська та заступник Нововолинського міського голови Едуард Савік.
    Як відмітила Лідія Томашевська, Європейські Дні Добросусідства – це свідчення європейських прагнень як волинян так і нашої держави в цілому. І наші сусіди-поляки – у цьому процесі – наші найближчі соратники і товариші. Вона наголосила, що в районі практично все підготовлено до проведення заходу.
    У свою чергу, Едуард Савік зазначив, що з боку місцевого самоврядування буде всіляка підтримка в організації заходу. У рамках програми міжнародного заходу: фестиваль народної творчості, виступи аматорських колективів, фольклорні гурти із сусідніх сіл, молодіжна дискотека та інші.

Схожі статті