+380673870816 +380673870816

Знайти кохання в Інтернеті реально

Люди все частіше користуються послугами сайтів інтернет-знайомств та соціальних мереж. Дехто знаходить там свою долю, а декотрі розчаровуються. Волинянка Оксана Красуля через зайнятість на роботі, свого чоловіка зустріла у всесвітній павутині. Про це і написала книгу. 

Це стало новою сторінкою історії людства. На початку ХХІ століття розпочалася ера масового користування Інтернетом. Його почали застосовувати у різних цілях – робота, інформація, спілкування, знайомства. Волинянка Оксана Красуля про свою вдалу зустріч в Інтернеті з теперішнім чоловіком написала цілу книгу - "Знайомтеся без заморочок". Втім, за кілька років, проведених на різноманітних сайтах, траплялися випадки, коли вона зіштовхувалася із шахраями. Якось з її сумочки у кафе новий знайомий витягнув гаманець. Та не зважаючи на це, Оксана переконана, що зайнятим людям, таким як вона, Інтернет незамінний.

Оксана Красуля, авторка книги:

- повертаючись додому о 22 вечора, шансів зустріти когось рівні нулю. ХХІ століття на дворі. Всі зайняті. Я вважаю, що потрібно використовувати цей інноваційний засіб для пошуку свого кохання.

Частково поділяють думку авторки книги і молоді рівняни. Більшість однозначні, що Інтернет зручно використовувати для знайомства, але ніщо не замінить живого спілкування.

Бліц:

- я не дуже люблю такі знайомства. Ми не бачимо людину особисто. Не бачимо її емоцій. Це недобре. Не комфортно спілкуватися так.

- у даний час Інтернет - це демократія. Я, наприклад, газет не читаю, телевізор не дивлюся. Я черпаю усю інформацію з Інтернету. Знайомлюся в такому плані.

- дуже негативно відношуся. Вважаю, що люди не просто обнагліли, вони стали ледачими.

То ж чи варто довіряти Інтернету у такому інтимному питанні, кожен вирішує для себе сам. Але перш ніж впускати у своє життя людей із всесвітньої павутини, сім раз подумайте. Адже не у кожного історія кохання може закінчитися "хепіендом" як у авторки книги "Знайомтеся без заморочок" Оксани Красулі.


110623_Internet sferadesigner

Схожі статті