+380673870816 +380673870816

Знайдено підозрюваного у скоєнні ДТП на Кореччині

Недільного ранку в Корецькому районі на узбіччі автодороги перехожі виявили тіло невідомої жінки. Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на місце події, з’ясувала, що нею виявилася 52-річна мешканка села Гвіздів Корецького району Галина. 
     При огляді тіла жінки судово-медичний експерт висунув припущення, що смерть наступила від травм, отриманих ймовірно внаслідок наїзду на неї невстановленого автомобіля. За знайденими уламками авто, вдалося встановити марку та модель транспортного засобу. Працівники Державтоінспекції орієнтувалися на розшук автомобіля "Опель" та винуватця трагедії. 
     Оперативно-розшукові заходи тривали недовго і вже через кілька годин зусилля правоохоронців увінчалися успіхом. І автомобіль, і його власника знайшли у дворі приватного господарства у Корці. З’ясувалося, що водій, 37-річний місцевий житель Олександр, тієї ночі разом з друзями їхав на власному автомобілі "Опель-Астра", і близько першої години ночі скоїв наїзд на жінку-пішохода. Злякавшись відповідальності за скоєне, він швидко покинув місце пригоди, не надавши їй допомоги. Від отриманих травм Галина померла.
     Чоловіка та його автомобіль доставили у райвідділ міліції, наразі він дає свідчення правоохоронцям. Безумовно, Олександру доведеться відповісти за смерть жінки, проте міру покарання йому визначить суд.

Схожі статті