+380673870816 +380673870816

Журі конкурсу учнівських творчих робіт "Я – журналіст" визначили переможців

Сьогодні офіційно оприлюднили результати третього обласного конкурсу учнівських творчих робіт "Я – журналіст". Талановиті старшокласники не лише міста, а й області вкотре довели – в майбутньому національну журналістику розбудовувати є кому. На конкурс учні 9 – 11 класів подали 69 робіт. 
     Згідно з умовами конкурсу передбачено підготовку матеріалу на тему "Цікаве – поруч", в якому учасники в оригінальній формі розкривали певну особистість чи місце нашого краю. Петро Катеринич у своєму журналістському творі, на прикладі оперної співачки Наталії Ковальової, яка працює в Дюссельдорфі, але так мріє частіше бувати на рідній Сарненщині, порушив болючі проблеми міграції наших співвітчизників за кордон. Хлопець має значний журналістський доробок та досвід, що й допомогли посісти почесне перше місце. Мама переможця ще з дитинства помічала і плекала у своєму синові здібності до творчої професії. 
     Загалом, як стверджують організатори творчого конкурсу, порівнюючи з минулими роками майстерність, оригінальність та активність учасників значно зросла. Заявки на участь подавали навіть люди, що вже вийшли за вікові обмеження конкурсу. Журі, насамперед звертали увагу на оригінальність, грамотність та суспільну важливість робіт. Адже національну журналістику в майбутньому повинні представляли достойні молоді люди. За плідні старання переможці конкурсу отримали навчальні посібники, посвідчення позаштатних журналістів та можливість публікуватися в одній із рівненських газет.


110510_Cikave_poruch sferadesigner

Схожі статті