+380673870816 +380673870816

ЖКГ Рівненщини на шляху реформ

28 липня відбулося засідання робочої групи з доопрацювання програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Рівненської області на 2010-2014 роки. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     Робоча група створена на виконання протокольного доручення п’ятої сесії обласної ради при розгляді питання "Про нову редакцію програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Рівненської області на 2010-2014 роки". В ході обговорення учасники засідання обговорили стан та проблеми житлово-комунального господарства області, нові нормативно-правові акти прийняті Президентом України та Кабінетом Міністрів України, які спрямовані на забезпечення роботи ЖКГ за новими правилами.
     Члени робочої групи вирішили рекомендувати профільному головному управлінню облдержадміністрації передбачити в проекті програми щодо ЖКГ пункт, який передбачатиме проведення роз’яснювальної роботи по реформуванню ЖКГ для зацікавлених громадян та доповісти у вересні на координаційно-консультативній раді з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради про шляхи реформування ЖКГ на рівні сіл і міст області.

Схожі статті