+380673870816 +380673870816

Засудженим Городищенської виправної колонії намагалися передати наркотики та зброю

Наркокур’єри хотіли передати засудженим Городищенської виправної колонії наркотики та зброю. Про передачу заборонених предметів дізналася охорона в’язниці та разом зі співробітниками УБОЗу затримали наркокур’єрів на гарячому. 

Декілька тижнів тому, стіни виправної колонії, що в Городищі залишив один із засуджених та перед звільненням пообіцяв товаришу по камері подарунок – накротиче зілля. Уже на свободі відразу приступив до справи: знайшов "наркоту" та вже наступного дня під’їхав до в’язниці. А передати пакунки із "дурманом" звелів спільнику.

Павло Фентісов, начальник Городищенської виправної колонії:

- Вони разом відбували покарання, заздалегідь домовилися про передачу. Засуджений звільнився 31 січня, а вже 1 лютого відбулася ця передача.  

Кілька пакунків вагою майже сто грамів із марихуаною вони заховали в унітазі біля кімнати побачень. Звідти їх мав забрати один із засуджених. Але покурити "травичку" ув’язненні не встигли. Сховану "наркоту", знайшли охоронці в’язниці та співробітники УБОЗу. Окрім цього, знайшли і зброю, походження якої зараз з’ясовують експерти.

Лише за останній рік, як розповіло керівництво Городищенської виправної колонії, перекрито 44 канали доставки заборонених предметів, зокрема наркотиків. Порушено 13 кримінальних справ.

У цій в’язниці відбувають покарання за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, більшість ув’язнених Городищенської колонії - це бандити та вбивці. Значну частину злочинів вони скоїли у стані алкогольного або ж наркотичного сп’яніння. Охоронці тільки можуть припустити, що могло б статися, якби така кількість марихуани опинилося за цими стінами.

 

Схожі статті