+380673870816 +380673870816

За звання "Перлинка Рівного-2012" змагатимуться 35 маленьких моделей

Нещодавно у рівненському агентстві моделей пройшов кастинг фестивалю краси "Перлинка Рівного-2012". Майже сотня красунь віком від 4 до 15 років намагалися вразити членів журі, аби потрапити до проекту.

Фестиваль краси "Перлинка Рівного" проходитиме вже вдруге. Його організатори цьогоріч дещо змінили рамки відбору. Під час першої "Перлинки Рівного-2011", дівчатка змагалися лише у чотирьох вікових категоріях. Цього ж року організатори додали ще одну - підліткову, для учасниць 12-15 років. Маленька Юліана намагалася вразити членів журі усіма своїми талантами. На її думку, вона справжня маленька модель.

Юліана Попович, учасниця кастингу:

- Танцювала, розказувала вірші, гралася з дівчатками. Я "моделя". 

Мама однієї із учасниць відбору дізнавшись про кастинг, не зволікаючи привела свою доньку. За її словами, подібні конкурси сприяють всебічному розвитку дитини у позитивній та дружній атмосфері.

Галина Кухтій, мама учасниці кастингу:

- Тут збираються позитивно налаштовані люди. Вони позиціонують себе як територія краси.

З-поміж сотні маленьких учасниць кастингу, журі обрало для участі у проекті 35 дівчаток різних вікових категорій. Проте, за словами координатора проекту, вибір був нелегкий. 

Надія Сенчук, координатор проекту "Перлинка Рівного-2012":

- Цього року він буде проходити вже вдруге. З тих дівчат, що ми вже побачили - це віком від 4 до 8 років. Дуже всі красиві, енергійні, талановиті. Насправді перед вибором журі постало нелегке завдання - вибрати кращих серед кращих.

Фінал проекту організатори дійства запланували на 3 червня. Відбудеться захід, як і в 2011 році, в Парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка на літній сцені. До цього ж часу маленьких красунь чекає інтенсивний період підготовки до боротьби за звання "Прелинка Рівного-2012".

Схожі статті