+380673870816 +380673870816

За втручання прокуратури хімічне підприємство сплатило рятувальникам 4,4 млн грн боргу

Фото ілюстроване

На виконання рішення господарського суду Рівненської області ПрАТ «Рівнеазот» у повному обсязі погасило заборгованість перед Управлінням  ДСНС на Рівненщині.

Так, ще у 2016 році між Управлінням ДСНС в об ласті та хімічним підприємством укладено договір про організацію підрозділу ДСНС України на об`єктах ПрАТ. На виконання умов договору рятувальники надавали послуги з пожежної та техногенної охорони об`єктів підприємства, втім «Рівнеазот» не підписував акти виконаних робіт та за них не розраховувався. А у липні 2018 року на підприємстві взагалі заблокували перепустки особового складу підрозділу, чим унеможливили подальше виконання умов договору. Повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Таким чином виникла заборгованість у понад 4,4 млн грн, що і стало підставою для звернення обласної прокуратури до суду. У червні цього року господарський суд Рівненської області позовні вимоги прокурора задовольнив, і після набрання рішенням законної сили хімічне підприємство повністю розрахувалось із Управлінням ДСНС в області.

Схожі статті