+380673870816 +380673870816

Юну втікачку правоохоронці Волині повернули рідним

11-річна дівчинка нібито через конфлікт у школі не повернулася додому. Тож на її пошуки вирушили працівники міліції. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    У Горохівський РВ УМВС звернулася жителька села Губин 38-річна Лариса. Жінка повідомила, що пропала безвісті її племінниця Софія (Лариса, до того ж, є опікуном дівчинки). Жінка забила на сполох, адже зрозуміла, що з уроків 11-річна школярка додому не повернулася. Тож міліціонери відразу розпочали пошуки. 
    Після уроків дівчинка сіла в шкільний автобус і поїхала із села Угринів у село Губин. Вийшла на зупинці, однак додому не повернулася.До пошуків дівчинки залучили чимало правоохоронців. Не обійшлося й без працівників кінологічної служби. Міліціонери провели ряд заходів: обстежили чималу територію, однак вдалося знайти школярку при подвірному обході.
    Як з’ясувалося згодом, нібито через конфлікт у школі дівчинка не хотіла повертатися додому, а відтак пішки рушила назад в Угринів. Коли вже почало сутеніти, її помітив місцевий мешканець. Чоловік забрав малечу додому і поклав спати. Тож у його помешканні міліціонери і знайшли юну втікачку. Таким чином дівчинку завдяки злагодженій та оперативній роботі правоохоронців повернули рідним.

Схожі статті