+380673870816 +380673870816

Впродовж 10 діб на Рівненщині температура знизиться до 27 градусів морозу

Синоптики повідомляють, що впродовж 10 діб на Рівненщині температура повітря знижуватиметься до 22-27 градусів морозу. Відтак, в області створено штаб, який очолив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, що контролюватиме ситуацію та вживатиме заходи щодо негайного врегулювання проблемних питань, які можуть виникнути внаслідок погодних умов. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Як зазначив перший Віце-прем‘єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв на селекторній нараді, у складних погодних умовах необхідно підтримувати безперебійну роботу усіх галузей і сфер економіки, що забезпечують життєдіяльність країни. Це стосується постачання тепла, електроенергії, газу, води, продовольчого забезпечення; роботи транспортних засобів; надання медичної допомоги.
    Нині в області створено 24 аварійно-відновлювальні бригади зв’язку, 56 – енергетики, 36 – теплопостачання, 17 медичних бригад, і стільки ж команд дорожніх організацій, 30 пожежно-рятувальних формувань, 20 бригад житлово-комунальних господарств, які чергуватимуть цілодобово.
    У зв’язку із сильними морозами краян просять дотримуватися правил безпеки при користуванні газовими приладами та пічним опаленням.

Схожі статті