+380673870816 +380673870816

Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців високо оцінює співпрацю з обласною владою у рамках регіональної тристоронньої угоди

З 28 січня 2011 року на Волині діє регіональна тристороння Угода про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин між Волинською обласною державною адміністрацією, обласним об’єднанням організацій роботодавців та федерації профспілок області на 2011-2012 роки. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    На своєму засідання Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців високо оцінило співпрацю з обласною владою у рамках регіональної тристоронньої Угоди. В питаннях трудових відносин роботодавцями щокварталу здійснювався аналіз таких основних критеріїв як створення нових робочих місць, реальна зарплата у розмірі міст та районів. Вносилися пропозиції щодо поліпшення ринку праці в області.
    На 2012 рік у рамках тристоронньої Угоди роботодавці будуть звертати увагу на подальше підвищення рівня оплати праці; формування професійно-освітнього потенціалу населення відповідно до потреб та ситуацій на ринку праці; реалізацію потенціалу аграрного сектора економіки; створення умов для випуску продукції, орієнтованої на внутрішній ринок; зростання ефективності фінансових систем для росту малих та середніх підприємств; підвищення престижності трудової діяльності у сфері матеріального виробництва. З цього приводу роботодавці скерували в облдержадміністрацію свої пропозиції.

Схожі статті