+380673870816 +380673870816

Волинь запрошує на презентацію першого обласного конкурсу інвестиційних ідей та проектів

Захід проводиться в рамках спільного засідання робочої групи «Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції» регіонального комітету з економічних реформ, регіональної ради підприємців в області, координаційної ради з питань розвитку підприємництва в області. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    Організатори конкурсу: інвестиційна компанія "АТЛАНТА" за підтримки Волинської облдержадміністрації та державної бюджетної установи "Волинський регіональний центр з інвестицій та розвитку". Завдання конкурсу: дослідження та відбір потенційно цікавих інвестиційних проектів різних напрямків та їх реалізація.
    До участі запрошуються винахідники, науковці, студенти, викладачі, підприємці, автори інноваційних ідей та проектів тощо. Один учасник може одночасно надсилати проекти за декількома номінаціями. Кiлькiсть надісланих проектів не обмежується. Конкурс є неприбутковим проектом та участь в ньому - безкоштовна. Фіналісти презентуватимуть свої проекти в рамках Інвестиційної ради, де будуть присутні потенційні інвестори.

Схожі статті