+380673870816 +380673870816

Власні доходи місцевих бюджетів – більше мільярда гривень

План наповнення місцевих бюджетів за 11 місяців перевиконано, прозвітували голові облдержадміністрації Василю Берташу. Скарбниці поповнилися додатковими 15 мільйонами гривень, а в порівнянні з аналогічним періодом минулого року сума надходжень майже на 120 мільйонів гривень більша. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Це результат ретельного аналізу економічного потенціалу кожного міста та району, зауважив очільник області. На таку роботу ще з початку року налаштували всіх заступників, які курують економічний напрям у районах і містах Рівненщини, а також начальників фінуправлінь та місцевих податкових інспекцій. Щоб втримати позитивну динаміку надходжень, необхідно й надалі шукати фінансові резерви, акцентував Василь Берташ. Це передусім контроль за вчасним розрахунком із фахівцями в усіх галузях та робота з керівниками підприємств, які виплачують робітникам зарплату, нижчу мінімальної. 
     Адже за підсумками 11 місяців від податку з доходів фізичних осіб місцеві бюджети отримали додатково два мільйони гривень. Більше плану зібрано також плати за землю, а це результат господарського підходу та економічно-обґрунтованих орендних ставок, резюмував очільник області.

Схожі статті