+380673870816 +380673870816

Визначено переможців першого етапу конкурсу "Податки очима дітей"

     Такий захід - щорічна традиція Рівненської податкової інспекції. Цьогоріч у першому етапі конкурсу, на рівні міста, взяли участь діти двох вікових категорій: від 9 до  11 років та від 12 до 15. Всього на розгляд журі представлено 104 роботи - малюнки, літературні твори, скульптури, вироби декоративно-прикладного  мистецтва. Задум конкурсу - виховати в дітях законослухняних платників податків.

     Обирати кращих серед кращих, зізнаються члени журі - непросто, адже всі роботи розкривають багатий внутрішній світ дітей та їх обізнаність з основами податкової системи України. Головним критерієм у відборі стало змістове наповнення роботи.

     Першість у категорії художні твори першої та другої вікової групи здобули Наталія Лагута, учениця загальноосвітнього закладу номер 6 та Олена Крешук - НВК номер 2. В категорії твори прикладного мистецтва перше місце отримали Тарас Осніцький - НВК номер 26 та Ірина Роботюк, учениця міського центру творчості учнівської молоді. А в третій категорії - літературні твори перемогли Ірина Павлишина, учениця загальноосвітнього закладу номер 27 та Карина Гамзар - загальноосвітній заклад номер 13.


110413_DPA_Malynki sferadesigner

Схожі статті