+380673870816 +380673870816

Візит на Рівненщину Олега Тягнибока завершився зустріччю з місцевою громадою

Візит на Рівненщину Олега Тягнибока 29 лютого, завершився зустріччю з місцевою громадою в органному залі Рівненської обласної філармонії.

На зустріч з Олегом Тягнибоком у Рівному "набилася" повна зала людей. Чимало мешканців похилого віку змушені були стоячи слухати звіт про виконану роботу керівників обласної та міської фракцій "Свободи" на Рівненщині. Останні неодноразово перепрошували за малу залу, адже, за їх словами, в оренді більшого приміщення їм відмовили.

Зупинити розкрадання бюджетних коштів - основне завдання, яке "Свобода" пообіцяла своїм виборцям. На думку депутатів їм це вдається. Голова "Свободи" на Рівненщині Олег Осуховський розповів, що підтримку громади він та його побратими відчувають не лише зараз, але щодня у своїй роботі в обласній раді, міських та районних.

Олег Осуховський, голова РОО ВО "Свобода":

- Більше того, зараз люди як десь ідуть до влади, до правоохоронних органів, то ті нічого не вирішують, люди одразу ідуть до "Свободи".

Люди у залі зібралися різного віку та з різних причин. Хтось через особисті симпатії до політика, а хтось прийшов вирішити свої проблеми або дізнатися про чужі.

Бліц:

- Все робиться таке в країні, неправда, фальсифікація, всю країну зупинили.

- Завжди підтримую свого лідера, який надихає як протистояти і боротися, а головне – на любов до самої України.

- Тягнибок є "Свобода", є люди, які щось роблять і знають, що робиться дійсно, які зловживання, які розкрадання.

Впродовж кількагодинної зустрічі люди без упину передавали до Олега Тягнибока записки із своїми запитаннями. Їх на столі у політика назбиралося кілька десятків. Сам лідер "Свободи" в інтерв’ю нашій знімальній групі підсумував, що у рамках робочих поїздок регіонами України бачить однакові питання, які турбують людей як на Сході, так і на Заході.

Олег Тягнибок, голова ВО "Свобода":

- Питання, які зараз є від людей, вони не лише є однаковими, вони ще й є більш політично грамотнішими, ніж раніше. Люди цікавляться загальнополітичною ситуацією, виборами, діями опозиції. І цілий пласт, звичайно соціально-економічних питань. Це від питань житлово-комунального господарства до енергетичної незалежності, протестами чорнобильців, податківців, афганців, проблема сільського господарства, дуже турбує людей проблема втрати землі, проблема торгівлі землею сільськогосподарського призначення, проблема молоді, освіти, проблема охорони здоров’я.

Закінчилася майже чотирьохгодинна зустріч Олега Тягнибока пізно ввечері, близько 22 години. Втомлений, але натхненний підтримкою людей лідер "Свободи" вирушив на Вінниччину, на наступну зустріч з громадою.

Схожі статті