+380673870816 +380673870816

Віталій Коваль взяв участь у засіданні громадської ради

Фото пресслужби РОДА

Про підтримку розвитку дитячих спортивних клубів, президентську програму «Велике будівництво» та забезпечення учасників АТО/ООС квартирами йшлося на сьогоднішньому засіданні громадської ради при Рівненській ОДА.

До обговорення долучились голова ОДА Віталій Коваль та його заступник Ігор Тимошенко, а також керівники управлінь культури та туризму і інфраструктури та промисловості. Повідомляє пресслужба РОДА.

Керівник області звернувся до представників громадської ради та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

«Важливо, що відтепер ми виходимо на горизонтальний формат співпраці, коли під час засідання громадської ради присутні також керівники управлінь та профільні заступники. Нам дуже важливий зворотній зв’язок і незаангажований погляд. Саме представники громадської ради - на передовій і точно знають проблематику, яка цікавить людей», - зазначив Віталій Коваль.

Так, під час засідання члени ради розглянули низку актуальних питань, які стосуються зокрема, контролю за об’єктами президентської програми «Велике будівництво», розвитку та поліпшення дитячих спортивних клубів, дотримання карантинних вимог, а також забезпечення учасників АТО/ООС квартирами.

«Сьогодні нам вдалось організувати конструктивну та відкриту розмову. Домовились з членами ради про створення окремої робочої групи, яка займатиметься актуалізацією питання про підтримку учасників АТО/ООС. Плануємо вже наступного тижня збиратись на робочих зустрічах.

Схожі статті