+380673870816 +380673870816

Виробничникам Рівненщини шукають закордонні ринки збуту

Голова облдержадміністрації Василь Берташ запросив колег із Брестської області Республіки Білорусь відвідати Рівненщину і презентував їм новації у харчовій галузі та агропромисловому комплексі. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Зокрема, після запланованих офіційних зустрічей у сусідній Волинській області закордонні гості відвідали наш край. Очільник області ознайомив їх із роботою ТОВ "Агропереробка". Так, білоруських виробничників, які щорічно переробляють більше мільйона тонн молока, зацікавили у рівненських харчовиків натуральні добавки, закваски та наповнювачі до молокопродукції. Відтак, вони пообіцяли вивчати умови вигідної співпраці.
    Також потенційними партнерами білоруських аграріїв можуть стати ТОВ СГП "Імені Воловікова". Йдеться, зокрема, про обмін інноваційними технологіями. Адже підприємство впроваджує кращі світові досягнення у галузі тваринництва. Так, торік тут ввели в експлуатацію високотехнологічний комплекс із доїльним залом типу "карусель", який нині є найпотужнішим у державі. Його використання дозволяє постачати на ринок молоко європейської якості.

Схожі статті