+380673870816 +380673870816

Випивши зайвого, 56-річна жінка зарубала сокирою пенсіонера

У селі Берестя Дубровицького району 79-річний Адам мешкав у будинку сам. Час від часу до старого навідувалася 61-річна донька Єва, яка проживає неподалік. Якось, в черговий раз прийшовши його відвідати, посеред кімнати застала закривавлене, без ознак життя тіло батька. Жінка одразу побігла до сусідки, що проживає поряд і розповіла їй про побачене. Остання негайно сповістила про подію міліцію. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Згідно висновку судмедексперта, смерть чоловіка наступила внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та множинних рубаних ран голови, а також перелому кісток черепа.
     Проведеними оперативно-розшуковими заходами на місці події встановлено особу, яка вчинила це жорстоке вбивство. Нею виявилася 56-річна місцева жителька. За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Підозрювану затримано у порядку статті 115 КПК України. Зі слів односельчан, 56-річна Ніна часто навідувалася до загиблого.      Зазвичай, у його будинку вони спільно розпивали спиртні напої. Проте, траплялося й таке, що жінка забирала продукти харчування у пенсіонера, які тому приносила донька. До того ж, подібні конфлікти останнім часом стали чи не щоденними. Тож, на запитання про підозрювану особу, відповідь знайшлася майже миттєво. У селі із жахом відгукуються про цю подію, адже в минулому підозрювана була старанною і відповідальною жінкою, працювала швачкою на одній із фабрик.
     Сама ж Ніна пояснила, що того дня, випивши зайвого, між нею та пенсіонером виникла суперечка, причину якої вона назвати не може. Спочатку вона била старого поліном, а потім під руку потрапила й сокира. Однак, вочевидь, лише цими знаряддями жінка не обійшлася, адже поруч із тілом знайдений ще й молоток.

Схожі статті