+380673870816 +380673870816

Викладачі МЕГУ співали і танцювали для своїх студентів

Незвично та весело свято Дня захисника Вітчизни відзначив Міжнародний економіко-гуманітарний університет. На сцені міського палацу Текстильник концерт художньої самодіяльності влаштували не студенти, як це буває зазвичай у вишах, а викладачі.

Замість звичної кафедри - сцена, начитки лекцій – спів. У новому амплуа відкрилися викладачі своїм студентам під час концерту, що вже за доброю традицією влаштовує Міжнародний економіко-гуманітарний університет саме 23 лютого.

Анатолій Дем’янчук, ректор МЕГУ:

- Одним із таких надзвичайно популярних заходів - це є концерт викладачів для студентів. Оскільки ми говоримо про родину велику, то викладачі і кандидати, і доктора наук вони в першу чергу є люди, що мають свої таланти від Бога, від батьків.

Студенти розповіли, що серед їх викладачів є не просто професіонали, а й успішні у Рівному та за його межами люди. Серед таких і Ростислав Шикула, викладач, що об’їздив ледь не увесь світ, володар рідкісної колекції експонатів природної фауни і Андрій Матвійчук, чий голос на одній із місцевих радіостанцій радує багатьох рівнян. Усіх викладачів МЕГУ цього дня об’єднала сцена.

Андрій Матвійчук, викладач МЕГУ, радіожурналіст:

- Тут ми в абсолютно іншій іпостасі і викладачі, мої колеги співають, танцюють. Зараз на сцену вийшов наш ректорат. Думаю, такий концерт потрібен, бо в зовсім іншому вимірі представляє наших викладачів.

Концерт розпочався з нагородження. Спеціально до Дня захисника Вітчизни ректора Степана Дем’янчука, викладачів та представників обласної влади нагородили орденами козацьких хрестів. Одразу після нагородження зал наповнився звучанням української пісні

Ольга Мітчук, декан факультету журналістики МЕГУ:

- Даруємо для студентів не оті нудні лекції і практичні заняття, а даруємо посмішки, даруємо свої таланти, даруємо те, що в нас ще не розкрите, адже ми теж люди і окрім наукової роботи ми теж у творчості перебуваємо щомиті. 

Студенти від такої трансформації викладачів були у захваті.

Юлія Лещук, студентка МЕГУ:

- Концерт таки феєричний. Мої викладачі відкрилися мені у новому світлі. Дуже цікавий концерт.

Пісня, що звеселяє душу, запальні танці, веселі та креативні постановки. В них такі іноді вимогливі та суворі викладачі, під час концерту максимально відкрилися студентському середовищу і стали ближчими та ріднішими.

Схожі статті