+380673870816 +380673870816

Вихованці "Небесної колискової" для рівнян влаштували свято дитинства

Справжнє свято дитинства влаштував  минулими вихідними проект телеканалу "Сфера-ТВ" "Небесна колискова". Талановита  дітвора дивувала рівнян  своїм артистизмом та життєрадісністю.  Азарт підігрівали веселі конкурси  та  цінні подарунки.  

Запальні танці,  відкрите спілкування, азартні конкурси, малюнки на піску та навіть циркові забави. "Небесна колискова"  подарувала рівнянам справжнє свято дитинства. До нього вихованці  проекту  готувались ретельно та з неабияким натхненням, аби вкотре  продемонструвати глядачам  свої досягнення.  Талановиті діти вражали глядачів не лише своїми хореографічними здібностями, а й яскравими сценічними образами.

Люфт:

- Подобається вам танцювати чи ні?

- Так! Так! Ми любимо.

А ще неабияк порадували маленькі патріотки.

Бліц:

- Ми будемо сьогодні танцювати україночок, бо ми дуже любимо свою країну і наших батьків.

Не лише юні таланти, а й казкові герої піднімали настрій рівнянам під час дійства. Вже восьмий рік поспіль "Небесна колискова"  дарує усім містянам свято. І його незмінною ведучою  залишається автор проекту та наставниця усіх маленьких зірочок тьотя Валя. Нам вона повідала, що  вже в наступному році "Небесна колискова" відсвяткує свій ювілей.

Валентина Волошина, автор проекту "Небесна колискова":

- Я пишаюся найбільше  своїми дітьми і завдячую глядачам, які приходять на наші свята. За десять років ми намагаємося удосконалюватися і бути кращими. Ми вас любимо всіх.

Про те, що дитинство – це прекрасно, "Небесна колискова" нагадала і дорослим. На глядачів чекали як приємні подарунки від партнерів свята, так і сюрпризи. Найкращі ж вихованці за свої досягнення отримали омріяні винагороди – Оскари. 

Схожі статті