+380673870816 +380673870816

Виїзна сесія наукової школи пройшла у Рівному

У стінах Національного університету водного господарства та природокористування сьогодні відбулася виїзна сесія наукової школи при Національній академії педагогічних наук України. "Компетентнісний підхід в сучасній університетській освіті" - ось та формула, яка допоможе нашій державі приєднатися до європейського освітнього простору.

Засновниця наукової школи при Національній академії педагогічних наук України Світлана Сисоєва приїхала разом із своїми колегами до Рівного, щоб більше розповісти про компетентнісний підхід до вищої освіти. Вона пояснила, суть цього методу полягає у конкретних способах, які допоможуть так навчити студентів, щоб вони змогли без проблем на рівних правах з європейцями влаштовуватись на роботу за кордоном. Саме майбутнє української вищої школи залежить від цього фактору.

Студенти водного університету досвід роботи за кордоном уже мають. При закінченні вишу вони, навіть, отримують англомовні додатки.

Вибір місця проведення самого семінару обрали не випадково. Адже науковці НУВГП уже тривалий час працюють над підвищенням своїх стандартів та створили окрему кафедру.

Загалом, у сесії взяли участь не лише науковці з усіх куточків України, але і майбутні викладачі -  студенти магістратури та аспірантури, які і втілюватимуть компетентнісний підхід у вищу школи подальші десятиліття.

object width="480" height="337">
110331_Nyvgp sferadesigner

Схожі статті