+380673870816 +380673870816

Ветерани Рівненщини і надалі матимуть підтримку влади

В цьому голова облдержадміністрації Василь Берташ запевнив учасників VI звітно-виборної конференції обласної організації ветеранів України. Так, цьогоріч обласному госпіталю для інвалідів війни збільшили фінансування на всі статті видатків. А на лікування та оздоровлення видатки з обласного бюджету зросли на мільйон гривень. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Водночас у Клеванському закладі створили всі умови для якісного обслуговування - новозбудований сучасний фізіотерапевтичний корпус з комплексом водних процедур став хорошою альтернативою медикаментозному лікуванню ветеранів. В аптеках краю для них другий рік поспіль діють 10-відсоткові знижки на медикаменти. Це передбачено в меморандумі, який підписала влада з представниками фармацевтичного ринку області. 
     Зростають також видатки з бюджетів різних рівнів на підтримку діяльності ветеранських організацій Рівненщини. Що ж до перспектив співпраці в 2012 році, то їх відпрацюють за підсумками роботи VI звітно-виборної конференції обласної організації ветеранів України. Водночас Василь Берташ запевнив, що всі ветерани Рівненщини й надалі матимуть підтримку влади.

Схожі статті