+380673870816 +380673870816

Верес з розгромним рахунком обіграв Десну у Чернігові!

Фото пресслужби НК "Верес"

Рівненський Верес у Чернігові забив чотири "сухих" м'ячі у ворота Десни і здобув свою другу поспіль перемогу у чемпіонаті VBet ліги!

Десна - Верес - 0:4 (0:4)

чемпіонат України з футболу, VBet ліга, 6 тур

29 серпня 2021 року, Чернігів, стадіон імені Юрія Гагаріна

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків). Асистенти: Тарас Клименко та Володимир Коротін (обоє - Київ). Четвертий арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса). Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський (Київ), Делегат УАФ: Григорій Симонов. Повідомляє пресслужба РОАФ.

Десна: Литовка - Сафронов (Безбородько, 46), Цимбалюк, Болбат (Арвеладзе, 46), Домбровський, Тотовицький (Дегтярьов, 82), Калітвінцев (Волошин, 73), Картушов, Завійський, Будківський (Шевцов, 73), Селін. Запасні: Мисак, Жук, Масалов, Біловар.

Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Верес: Когут - Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Кльоц (Полюлях, 69), Кучеров (Петько, 79), Г.Пасіч, Є.Пасіч, Панасенко (Тимофієнко, 82), Сергійчук (Гечев, 82). Запасні: Кичак, Махнєв, Гук.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Нємчанінов (4), Сергійчук (25), Г.Пасіч (35), Кльоц (45+1, з пенальті).

Попередження: Г.Пасіч (27), Кучеров (69), Гечев (90+1) - Сафронов (39), Селін (83), Завійський (90).

Сьогоднішній матч став ювілейним, п'ятдесятим, в історії протистоянь Десни та Вереса. Втім, привід святкувати після фінального свистка мали лише рівняни. Команда Юрія Вірта ще до перерви декласувала одного із лідерів чемпіонату.

Верес дуже швидко відкрив рахунок. Валерій Кучеров та Ігор Солдат обігралися на фланзі, останній виконав простріл вздовж воріт, Михайло Сергійчук пропустив м'яч, а Дмитро Нємчанінов якісно завершив атаку ударом в ближній кут - 0:1!

Після наступних двадцяти хвилин більш-менш рівного протистояння, з ударами Болбата і Геннадія Пасіча, рівняни забили вдруге. Дмитро Кльоц і Сергій Панасенко розіграли кутовий. Після верхової подачі Дмитро Нємчанінов виграв другий поверх і скинув м'яча під удар Сергійчуку. А Михайло забивав у порожні ворота - 0:2!

Далі - більше. Михайло Сергійчук відгукнувся на передачу з глибини поля, виграв боротьбу за м'яч на фланзі і віддав шикарну розрізну передачу на Геннадія Пасіча. Наш хавбек, як у школі розібрався із Сафроновим і пробив повз воротаря - 0:3!

А перед самою перервою Верес заробив пенальті. Михайло Сергійчук уник офсайду, грамотно виграв боротьбу у Євгена Селіна і змусив того фолити. До "точки" підійшов Дмитро Кльоц і невідповно пробив у верхній кут воріт - 0:4.

Це нокаут.

Після перерви Десна принаймні спробувала забити гол престижу. Чернігівці заграли зібраніше і агресивніше. Моменти мали Леван Арвеладзе і Пилип Будківський. Але кожному з них бракувало влучності.

Міг забивати ще і Верес. Михайло Сергійчук отримав пас справа від Геннадія Пасіча, розвернувся, опинившись перед воротами, і пробивав під поперечину - вище! Також класно у дотик пробивав Євген Пасіч - видовищно, але невлучно.

Команда Юрія Вірта провела, можливо, найбільш якісну гру нового сезону, продемонструвавши динамічну агресивну гру, високо пресингуючи опонентів. І у підсумку рівняни здобули другу поспіль у чемпіонаті перемогу. Далі - домашня гра проти Львова.

Один із героїв переможного виїзного протистояння з чернігівською Десною, Михайло Сергійчук, розповів про свої враження від поєдинку.

- Не готовий зараз сказати, що конкретно стало запорукою нашого успіху. В команді багато травмованих. Тренерський штаб дещо змінив тактичну побудову команди. Ми наситили центр поля. І це дало свій результат. Я вважаю, ми добре зіграли сьогодні. Принаймні, у першому таймі.

Швидкий гол завжди додає впевненості команді. Це завжди великий поштовх. 

У другому таймі продовжували грати у свій футбол. Звичайно, пам'ятали про рахунок. Але не вважаю, що ми вийшли просто відстояти і відбитися. 

Зараз важливо добре відпочити і відновитися. У нас попереду етап ревакцинації і вирушаємо на міні-збір до Угорщини.

Схожі статті